Fairytales Showcrew

"THROUGH HEAVENS EYES" fra showet Den onde diamant

Fairytales Showcrew er en sprudlende gjeng som hvert år de siste 10 årene har satt opp et storslagent show!

2010: "Can i dream"

2011: "Still dreaming"

2012: "Dare to be scared"

2013: "Fairytales Julekalender"

2014: "Twisted"

2015: "Tror du på magi?"

2016: "Den onde diamant"

2017: "Tindra & Alv"

2018: "Talulah & livets tre"

2019: "Fairytales Casino"

Hovedfokuset til Fairytales Showcrew er ett stort show i året, og å ta med alle involverte på alt det innebærer - fra idéer og koreografi via harde treningsøkter, terping og gjennomkjøringer til kostymer, generalprøver og show! Om noen der ute imidlertid skulle trenge noen til å lage litt liv tilbyr vi skreddersydde show til alle anledninger! (Se "Kontakt") Showcrewet består av ca 100 dansere, turnere, sangere og musikere fra Dokka og omegn som stiller opp på det dere trenger.

Vi har tidligere blandt annet hatt danse/moteshow for Cubus, Byggmakker, Toten Treningssenter, Rimi og DNB for å nevne noen. Vi har også underholdt på kick-off og julebord, vært med på Allsang på Grensen, danset og sunget med Alexander Rybak og i konfirmasjoner, bryllup og bursdager. Vi har holdt workshops i dans og danset på åpningen av Nordisk Mesterskap i RG og vi tar også på oss diverse reklamestunts.

Om dette høres interessant ut for deg eller din bedrift - ta kontakt på mail - fairytales (alfakrøll) hotmail.no eller telefon (Siw - 40 84 24 63, Anni - 99 62 13 58) for mer informasjon og priser. :)